jump to navigation

The Vegetarian Terrorist loves Vegan Cauliflower Fritters مشاط الزهرة 04/29/2012

Posted by vegetariancooking in Uncategorized.
Tags:
trackback

Ingredients:

One head of cauliflower
6 eggs
Parsley
One onion
Few garlic cloves
1-2 TBS flour
Salt , Black Pepper and Allspice to taste
Cumin
Oil for frying

Direction:
-Boil the cauliflower in water until soft, add a tablespoon of cumin to the water. Drain.
-Mix the eggs with the finely cut parsley, onions and garlic. Add the flour and the seasoning.
-Heat the oil. Drop the cauliflower in the egg mixture and fry. Do not stir it, let it set in the hot oil for couple of minutes until it is cooked from the bottom, turn over and let it cook from the other side until it is firm and set. 
-Enjoy eating with round arab bread and salad on the side.

رأ س واحد من القرنبيط 

٦ بيضات 

بقدونس مفروم 

بصله واحدة مفرومه 

بضعة حبات من الثوم المهروس
ملعقه او اثنتين من الدقيق 

الملح والفلفل الأسود والبهارات حسب الذوق 

كمون 

زيت للقلي 
الطريقه : 
-يسلق القرنبيط ، في الماء حتى تصبح طرية ،يتم إضافة ملعقة كبيرة من الكمون إلى الماء. 
يتم خلط البيض مع البقدونس المقطع ناعما والبصل والثوم. يتم إضافة التوابل و الدقيق، ثم يتم اضافة الملح و الفلفل 
يتم إسقاط القرنبيط في خليط البيض حتى يتغلف من جميع النواحي بالبيض، يتم قليه في الزيت الحار. يترك بدون تحريك حتى ينضج من الاسفل ثم يقلب على الجانب الثاني حتى تتم عملية القلي و النضج ،
يقدم مع الخبز وسلطة خضراء.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: